Forside Motorvejskort Motorvejen Artikler
Oversigtskort
Ekspropriationer
Fauna Flora Arkæologi Kontakt


M J Eriksson

 

Som en af de førende entreprenørfirmaer er M. J. Eriksson A/S med til at udvikle og udbygge Danmark gennem vores anlægsopgaver, der omfatter en bred vifte af arbejdsområder inden for infrastruktur, energi og forsyning, miljø og kloakering, byggeri og renovering, klimatilpasning og meget mere.

Med grundlæggelsen i 1945 har M.J. Eriksson A/S en lang og rodfæstet historik, der tager udgangspunkt i Brøndby Strand, men i dag har udviklet sig til at være landsdækkende. Vi beskæftiger over 600 medarbejdere, og udfører både store og små anlægsprojekter for både offentlige og private bygherrer og under alle entrepriseformer.

Herunder viser foto MJ Erikssons aktiviteter ved Holstebro Motorvejen.


Søren Mikkelsen viser hvor man henter råstoffer til bygning af Holstebro Motorvejen.

 


Et af Erikssons gravemaskiner der arbejder i råstofområdet.


Søen hvorfra der hentes råstoffer.  - Dronefoto M J Eriksson.


Dronefoto M J Eriksson.


Dronefoto M J Eriksson.


Dronefoto M J Eriksson.


Dronefoto M J Eriksson.


Dronefoto M J Eriksson.


Nytårsparade hos M J Eriksson ved Mejrupkrydset årsskiftet 20162017.
 


Erikssons domicil  i Mejrup ved bygningen af Holstebro Motorvejen.  - Dronefoto M j Eriksson.
 


Snart farvel til entreprenørselskabet M.J. Eriksson A/S

 Midt i september måned skal selskabet aflevere motorvejsstrækningen fra Tvis til Mejrup til Vejdirektoratet, og i slutningen af måneden skal rastepladsen eller som den også bliver benævnt samkørselpladsen med toiletter også være færdig til indvielsesdatoen den 29. september.

Formanden og afløsende projektleder Glenn Lautrup fra Sparkær ved Viborg oplyser, at han har været med på opgaven fra dag et i sommeren 2016.


 

-Arbejdet er forløbet glat og vi har undgået alvorlige ulykker. Vi er nu godt tyve mand til at lægge sidste hånd på værket, siger han.

Erikssons mandskab holder ikke ferie her ved Gardasøen, men stiller op ved brinken af den 13 ha store sø, som de har været med til skabe ved at hente i tonsvis af sand og grus op fra undergrunden til motorvejsbyggeriet. Foto: Frede Rosenberg

 


Erikssons mandskab holder ikke ferie her ved Gardasøen, men stiller op ved brinken af den 13 ha store sø,
Som de har været med til skabe ved at hente i tonsvis af sand og grus op fra undergrunden til motorvejsbyggeriet.
Foto: Frede Rosenberg

Kopiering uden kildeangivelse ikke tilladt.          Copyright: Holstebro Lokalhistoriske Klub. - cvr. 35690638 -     Webmaster: t@fleng.net